Warrior Stories

webinar 1 april 16:30-18:00

Wanneer ze een passie én een doel hebben, kan niets hen nog tegen houden.  Dat soort sociale innovators laten we maar al te graag aan het woord bij Idea & Innovation Management. En we hebben opnieuw twee serieuze kanjers gevonden: Jonas Mallisse, drijvende kracht achter Too Good To Go en Thomas de Groote, oprichter van River Clean Up.

River Cleanup bevrijdt onze rivieren en oevers van zwerfvuil met helpende handen en slimme technologie én brengt verandering in gedrag en bewustzijn. Too Good To Go gaat de strijd aan met voedselverspilling: via deze movement gaat in de toekomst geen maaltijd meer verloren.  

In dit interactief webinar hangen we allen aan de lippen van onze boeiende sociale ondernemers. Hoe zet je een innovatie op? Welke weerstanden kom je tegen en hoe pak je die aan? Welk team stel je samen wanneer je er als ‘warrior’ op uit trekt? Jonas en Thomas vertellen honderduit over hoe ze op hun idee gekomen zijn, wat hen elke dag opnieuw drijft, maar ook welke successen en valkuilen ze op hun pad tegenkwamen.

We ontdekken bovendien ook hoe je anderen motiveert en activeert (River Clean Up telt al meer dan 100.000 warriors en bij Too Good To Go gaat het ondertussen al over miljoenen mensen) en leren over de ins and outs van het internationaal ‘scalen’.
Donderdag 1 april 2021 – 16u30 tot 18u00 – Online Event
Het innovatiecafé is gratis en toegankelijk voor iedereen, maar inschrijven is verplicht.

Een initiatief van Idea & Innovation Management – Erasmushogeschool Brussel


​​​Donderdag 1 april 2021 van 16u30 tot 18u

Dit Innovatiecafé vindt online plaats via Zoom en zal gemodereerd worden door Kaat Peeters, Impactmaker en lector Sociale Innovatie aan de Erasmushogeschool Brussel en de HOGent. 
Wie zich inschrijft ontvangt tijdig de Zoomlink
Schrijf je hier in!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: